DLL Careers

Languages

Operations Contract Administrator

Contract Administrator – Team Contract Administration (CA) Norge

De Lage Landen Finans Norge (DLL) spesialiserer seg på finansielle løsninger for utstyrsprodusenter, forhandlere og distributører innen landbruk, helse, grønn teknologi, transport, bygg, industri, samt IT og kontorutstyr. Vi opererer i mer enn 35 land for å gjøre det mulig for bedrifter å skaffe og finansiere utstyret de trenger. Våre tilbud inkluderer leverandørfinansiering, varelagerfinansiering, leie (leasing) og lån. DLL Norge består av ca. 60 medarbeidere, hvor det arbeides med salg, kontraktsadministrasjon, kundeservice, support og kredit/risikostyring. Team Contract Administration hører inn under vårt Operations domene i Norden. Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Lysaker.

Vi søker etter ny medarbeider i rollen som Contract Administrator til vår Operations (OPS) avdeling som inngår i Team Contract Admin (CA). Stillingen rapporterer til Team Leader CA, Operation Norge i De Lage Landen Finans Norge (DLL). Vårt kontor er på Lysaker i nyoppussede lokaler med gode kommunikasjons-muligheter.

Hva ser vi etter?


Er du glad i struktur og administrative oppgaver? Motiveres du av å oppnå gode resultater? Er du en som ser muligheter og er oppriktig opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet ved å «spille» deg selv og dine kollegaer enda bedre? Trives du med ansvar og kan tenkte deg en karriere i finansbransjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Hovedarbeidsoppgavene omfatter følgende
  • Kontroll og verifisering av finansierings avtaler og dokumenter tilhørende DLLs forretningsenheter
  • Start og utbetaling av finansierings avtaler
  • Vedlikehold og administrering av løpende finansieringsavtaler og rammeavtaler
  • Tett samarbeid med andre avdelinger i DLL Norge og Norden
  • Andrelinje kontaktpunkt for vår supportavdeling (e-post/telefon)

Dine erfaringer og kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert og positiv lagspiller som trives med struktur og rutiner. En som proaktivt tar ansvar i hverdagen, er nøyaktig, «glad i tall» og god til å kommunisere. Vi tror du har en universitets- eller høyskoleutdanning innen økonomi, finans, markedsføring eller tilsvarende. Vi ser også for oss at du har bakgrunn som saksbehandler innen bank eller finans, men dette er ikke et krav.
Du har høy arbeidskapasitet, setter pris på ansvar, er vant til å jobbe mot konkrete frister i et miljø som «går den ekstra mila», og vil litt mer. Du trives med å ta i et ekstra tak når det behøves, for eksempel inn mot månedsavslutninger. Effektivitet og sterk gjennomføringsevne med god kvalitet har alltid vært en sentral del i ditt tidligere arbeid. Det er naturlig for deg å kunne håndtere mange baller i luften samtidig, og du er opptatt av å skape gode resultater for alle. Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk. I tillegg er du komfortabel med skandinaviske språk.

 

Hva kan DLL tilby

Hos DLL anser vi våre medarbeidere som vår største ressurs og vi har søkelys på å etablere og videreutvikle et godt arbeidsmiljø sammen med engasjerte medarbeidere. Vi er stolte av igjen å være kvalifisert bedrift til Great Place to Work (GPTW). Sammen skaper vi en uformell, men profesjonell atmosfære som er vanskelig å finne andre steder. Som vår nye medarbeider kommer du til å jobbe for en global virksomhet med en sterk posisjon i markedet.

Alle medarbeidere får anledning til å

  • Benytte to arbeidsdager per år til frivillig arbeid for en lokal veldedighet
  • Praktisering av fleksitid med mulighet til å jobbe hjemmefra (innenfor jobbomfang og p.t gjeldende interne regler)
  • Få del av karrieremuligheter med ett stort utvalg av nettbasert læring og utviklingsprogrammer
  • Bli en del av DLLs kollektive forsikrings løsninger og andre goder.

Vi holder til sentralt på Lysaker utenfor Oslo med gode offentlig transport muligheter i nye moderne lokaler. Du blir del av et kunnskapsrikt og godt arbeidsmiljø som gir mulighet for faglig og personlig utvikling, i en utfordrende bransje i vekst. DLL tilbyr betingelser og trygghet gjennom konsernets personalordninger.

 

Søknad

Vi vurderer kandidater fortløpende og oppfordrer alle til å oversende søknad så raskt som mulig. Søknad og CV bes skrevet fortrinnsvis på engelsk. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. I tråd med vår personvernpolicy ber vi om at søkere ikke sender sensitiv personlig informasjon på e-post. Søknad og CV vil bli slettet tre måneder etter søknadsfrist. Vennligst benytt DLLs portal for jobb søking:

Working at DLL | GLOBAL VACANCIES | CAREERS | JOBS in Leasing (workingatdllgroup.com)

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte: hanna.schmickler@dllgroup.com , tel.nr.: +49 21154018073

I can help you if you have any questions

Contact Hanna at or